Referenciák

Személyes, egyéni ajánlások:

"Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne a legpontosabban kifejezni azokat az érzéseket, tapasztalatokat, melyeket a Brittával közös munkánk során éltem meg, és bár nem vagyok megáldva nagy írói tehetséggel, íme az igazság: a Brittával való beszélgetések során újra reményt kezdtem el érezni az életemmel kapcsolatban, rávilágított nagyon sok olyan pozitív dologra saját magammal kapcsolatban, amire külső segítség nélkül nem lettem volna képes."

Olyan pozitív légkört alakít ki erőfeszítés nélkül, ahol érzed, itt biztonságban vagy, és ha eleinte feszengsz is kimondani bizonyos dolgokat, amiket eddig sose mertél, kis idő után mégis sikerülnek, és így régebbi, akár fájdalmasabb, vagy jobban eltemetett problémák is a felszínre tudnak kerülni, mert érzed, itt egy olyan terapeuta/segítő van melletted, akinek a te gyógyulásod és jobbléted van a középpontban. Az egyik legjobb érzés, mikor egy ilyen beszélgetés után kilépve az ajtón, érzed, hogy végre megint szabadon tudsz egy mély levegőt venni, mert a szorító érzés, ami eddig a markában tartott, elmúlt!

Az pedig, hogy tudom, bármikor felkereshetem, ha azt érezném, szeretnék segítséget kérni tőle bizonyos dolgok megoldásában, már önmagában megnyugtató és erőt ad! Köszönök minden segítséget és tanácsot, amit tőle kaptam!"Sokat segített önismeret terén. Tanultam technikákat amiket tudok alkalmazni a mindennapok során abban az esetben,ha nagyobb a stressz a átlagnál stb. Legmegnyugtatóbb az,hogy tudom,hogy bármikor felkereshetem egy beszélgetésre. :)"

"Szenvedélyes és elhivatott szakember, aki tökéletes mentor ahhoz, hogy megtaláld az utadat és kitaláld, hogy hogyan tovább. Nekem nagyon sokat segített. Ha zavarosnak érzel mindent, Tőle nyugodt szívvel kérhetsz segítséget! ;)"Nagyon jó szakember, sokat segített! :)"

"Brigi segítségével átlendültem egy következő szintre az életcéljaim terén. Sokáig kerestem, mire rátaláltam benne, egy hozzám közeli szemléletmódra. Köszönöm!"

"Nagyon meglepett, hogy milyen gyorsan sikerült a probléma gyökerét megtalálnia Brigittának. Ennek, és az ezt követő beszélgetéseknek köszönhetően magabiztosabbá, és méginkább önmagammá váltam. Nagyon hálás vagyok a segítségért és tanácsokért amiket kaptam."

"Az emberek szamara nagyon fontos, hogy meg legyenek ertve. Szerintem nem egyszeru dolog masokat megerteni. Brigitta nagyon jol csinalja ezt es ezaltal egy olyan hangulat jon letre, ahol ugy erzed szeretnel beszelni a benned levo dolgokrol. Ezek utan mar nincs messze az a pillanat, amikor te magad talalod meg vagy kozesen talaljatok meg a problemat es azzal egyutt a megoldast. Szamomra minden alkalom nagyon hatekony es kellemes volt. :)"

“Bárcsak képes lennék fele annyi szépet és jót elmondani róla, mint amennyi segítséget jelentett számomra a személye és a kedves, mosolygós, szelíd személyisége, hogy végre megtalálhassam önmagamat s az utamat. Néha észre sem veszed, máskor nagyon is jól tudod, hogy ott van veled, fogja a kezed, lelki támaszt nyújt, bátorít és dícsér, vagy éppen szárnyalni enged, pont annyira, hogy soha ne érezd magad egyedül a nehéz úton. Köszönöm.“

"Mindenképp csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember ,felkészült és végtelenül figyelmes illetve megértő. Sokat fejlődött a személyiségem és másképpen látom az életemben jelentkező problémákat. Mégegyszer nagyon köszönöm Brigitta hogy segítettél!"

"Brittát csak ajánlani tudom mindenkinek: Szimpatikus és közvetlen lány, sok tapasztalattal. Minden beszélgetés után egyből jobban éreztem magam, és fokozatosan segített megtalálni az utam. Rávezetett a saját megoldásaimra. Pont azt kaptam, amire szükségem volt! Ezúton is köszönöm a közös munkát, és további sikereket kívánok neked, Britta!"

"Nekem ő volt az első pszichológusom, de így is ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb a szakmában. Ezt az alapján állítom, hogy nagyon lelkes, és tényleg érdekli hogy mi történik a pácienssel, nem zsebre dolgozik. Valamint nagyon pozitív a kisugárzása, egy idő után már a jelenléte is elég hogy megnyugtasson :) Nem áll módjában "bevált sémákat" alkalmazni, mindenkinek a saját problémájának gyökerét próbálja megtalálni, és azt elérni, hogy te is megtaláld. Mindenkinek őt ajánlom!"

"Britta személyében egy nagyon kedves, mosolygós, támogató embert ismerhettem meg, aki segített a problémáim megoldásához vezető út megtalálásában. Nagyon jó élmény volt, hogy egyben látta a személyiségemet és a teljes mértékben az én szükségleteimmel összhangban, odafigyelve bontottuk ki a szálakat. Jó volt megélni, hogy annak ellenére, hogy az adott napon előttem már több konzultációs alkalom lement, mégis úgy éreztem, hogy figyelme maximálisan rám irányul, tudja hol tartunk, emlékszik hogy mit terveztünk aznapra, gyorsan bele tud helyezkedni gondolati síkon a beszélgetésbe. Mindig segített tartani a fókuszt, így folyamatos volt a haladás, fejlődés. Bátran ajánlom mindenkinek :) Köszönöm Britta! :)"

"Brigitta nagyon kedves, mosolygós és barátságos lány, olyan személyiség aki mellett hamar feloldódik az ember és nyíltan lehet beszélni a problémákról. Nem gondoltam, hogy pár alkalom elég lesz ahhoz, hogy megoldódjanak a problémáim, de tényleg nagyon rövid idő elég volt ahhoz, hogy lelkileg helyre jöjjek. Ezúton is nagyon hálás vagyok Neked Brigi :) Köszönöm még egyszer. :)"

"Sokáig keresgéltem olyan szakember után, akivel öröm a közös munka, akinek meg tudok nyílni, akire tényleg számíthatok, amíg rá nem találtam Brittára, de megérte! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, megértő, megbízható, lelkiismeretes lány, tele pozitív energiával. Nekem nem volt könnyű a problémáimmal máshoz fordulni, de Brittának sosem esett nehezemre kiönteni a szívemet, és mindig megkönnyebbülök, jobb kedvre derülök egy-egy konzultáció után. Neki köszönhetek néhány nagyon komoly pozitív változást az életemben, amelyekre nem is számítottam, és amelyeket közösen értünk el. Nem tudom elégszer megköszönni, és kívánom, hogy még sok emberen tudj úgy segíteni, ahogy rajtam! :)"

"Brittat nagyon szivesen ajanlom mindenkinek! Felkeszult, lelkiismeretes es a lenyebol arad valami megfoghatatlan josag es bizalom. Ezuton szeretnek tovabbi sikerekben gazdag munkat kivanni Neki! Koszonom Britta!"

"Britta arra törekszik, hogy nem az egyetemes, hanem a számodra legjobb utat megtalálja és ez egy segítő szakembernél szerintem nagyon fontos."

"Hosszú gondolkodás után döntöttem úgy, hogy megkeresek egy szakembert a problémáimmal, amik évek óta sokasodtak a batyumban. Nagyon örülök, hogy elsőre ilyen kedves, mosolygós és szakmailag felkészült, alapos pszichológust találtam, mint Britta! Bár alapvetően a beszélgetések során te magad fejted meg a saját válaszaidat, mégis nagy szükség van az ő segítő jelenlétére, kérdéseire. Az elmúlt időszakban nem cserélődtem ki, nem lettem merőben más ember, ugyanakkor megtanultam másképp rálátni az életemre, képességeimre, feladataimra és ami fontos a nehézségeimre! Hálásan köszönöm, hogy ebben Britta is segítségemre volt! :)"

"Nekem sokat segìtett. Csak ìgy tovább. :)"

"Nagyon sokat segített Britta, segített rájönnöm pár kulcsfontosságú dologra magammal kapcsolatban, és ennek köszönhetően mára kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb lettem. Csak ajánlani tudom! :) "

"Csak bátran:)!"

"Brittaval rovid ido alatt ertuk el a kituzott celt! Felkeszult, alkalmazkodo, biztato es nagyon pozitiv, mindig mosolyog! Sok feszultsegtol szabadultam meg, miota hozza jarok es halasan gondolok ra ezzel kapcsolatban. Bátran ajánlom mindenkinek, aki valtozast szeretne az eletebe!"

"Köszönöm Brigitta segítségét, bátran ajánlom annak aki valamilyen nehézséggel küzd, ugyanis semmi sem megoldhatatlan még ha elsőre mégis annak tűnik. Egy nehéz időszakon vagyok túl és ennek az időszaknak a könnyebbé tételében Brigitta keze is benne van. Köszönöm"

"Ajánlom Britta kíséretét mindazoknak, akik hozzám hasonlóan egyedül vannak. Mindig segítő kész. Sokat segített önmagam értékelésében és a világban való helytállásomban. Pozitív szemlélete nagyszerű, mindenkinek szeretettel ajánlom!"

"Amellett, hogy kedves és állandóan mosolyog, sokat segített a haladásomban a siker felé. Néhány kérdésével, néhány tanáccsal, rövid időn belül eljutottunk oda, hol, az addig átláthatatlan káoszból, ami a fejemben volt, egy kitisztult kép lett. Ezután már egyszerűen tudtuk megoldani a problémákat, és visszanézve, amivel bajlódtam volna lehet évekig egyedül, közösen megoldottuk 2-3 hónap alatt. Ezennel köszönöm is Brittának, és szivesen ajánlom másnak is, aki úgy érzi, nem tudja megoldani egyedül a problémáit, vagy ha olyan helyzetben van, ahol már nem tudja mit csináljon, hogy javuljon a helyzete, nem tudja mit csináljon, hogy jobban érezze magát."

"Sosem voltam még pszichológusnál, de valahogy így képzeltem mindig. Teljesen én voltam a fókuszban a beszélgetéseket úgy terelte, hogy én jöjjek rá magamtól a megoldásra. Maximálisan ráérzett azokra a pontokra ahol egy picit mélyebbre kellett ásnom, hogy megtaláljam a problémáim gyökerét. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

"Maximálisan segítőkész és nagyon felkészült. Részletes jegyzeteket készít és felkészül az előző beszélgetéseinkből, szinte ott tudjuk folyatatni ahol előző alkalommal abbahagytuk. Professzionálisan vezet végig a a munkafolyamaton. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

"Nagyon felkészült, jó szakember, hozzásegített ahhoz, hogy jobban megismerjem, és el tudjam fogadni önmagamat, hogy megértsem a problémák okait, hogy végigjárjam a problémák megoldásához vezető kanyargós utat. Nagyon részletes elemzést készít, alapos. Pozitív életfelfogása, sokoldalúsága, kisugárzása amelyet ki tudok emelni. Ajánlom mindenkinek!"

Szakmai közösség:

Lisznyai Pszicho-Műhely

Szerződött vállalati partnereim:

a Humantask Consulting Kft.-n keresztül befejezett vagy folyamatban lévő coaching folyamatokkal:
- TR Consult Kft.
- Supercharge Kft.