Filozófiám

Munkám során a kezdetektől az vezérel (ahogy a pszichológia szakra is ez hozott), hogy a pszichológia és a spiritualitás vívmányait közös platformra hozzam, integráljam a saját önismereti munkámban, és közvetíthessem azt a hozzám hasonló szemléleti keretben gondolkodó, így holisztikus segítséget igénylő embertársaim számára. A lélek ugyanis - akár keletről, akár nyugatról tekintünk rá - ugyanaz, és a nyugati pszichológiában nem dobhatjuk ki a több ezer éves önismereti tapasztalatokat... ha jól sejtem.

Világunk pedig ez alatt a 20 év alatt (mióta magam is ezen az úton járok) is rengeteget változott, egyre inkább kívánja, nem tudja letagadni, figyelmen kívül hagyni a holisztikus szemléletet.

A keleti beavatottak már régóta tudják, hogy mit jelent a tudatos jelenlét ereje. A kapcsolat legmélyebb önmagunkkal és egyben a "külső" világgal, mely folyamatosan vezeti lépteinket, nyitja meg a legoptimálisabb következő ajtót az életünkben. Ezt elmével nem tudjuk kitalálni, ide a szívünk szükséges.
Amikor a jelenlét erejével dolgozunk a konzultációkon, akkor a klienssel történő tökéletes, közös táncban mindig a legtökéletesebb, legoptimálisabb válasz, cselekvés tud megjelenni. A folyamat pedig organikusan bomlik ki, a gyógyulás magától megy végbe, a kapcsolatba beáramló energia pedig mindkettőnk számára a legtöbbet adja - éppen akkor, éppen ott és éppen azt, amit kell. Mi ez, ha nem varázslat, mágia?