Árak

Az óradíjak 2019. januárjától emelkedtek, de régi klienseimet a folyamatunk elején megkötött szóbeli terápiás szerződés alapján fogadom továbbra is, tehát ott nem történt változás!

EGYÉNI TANÁCSADÁS (Pszichológiai konzultáció):

Személyközpontú tanácsadás (9 és 17 óra között): 10.000 Ft / 50 perc
Személyközpontú tanácsadás(17 órától): 12.000 Ft / 50 perc
Személyközpontú tanácsadás- dupla óra (9 és 17 óra között): 18.000 Ft / 90 perc
Személyközpontú tanácsadás- dupla óra (17 órától): 21.000 Ft / 90 perc

Skype tanácsadásra is a fenti árak érvényesek.

LIFE COACHING:

Life Coaching (9 és 17 óra között): 10.000 Ft / 50 perc
Life Coaching (17 órától): 12.000 Ft / 50 perc

BUSINESS COACHING / VEZETŐI TANÁCSADÁS:

Business Coaching / Vezetői Tanácsadás (9 és 17 óra között): 15.000 Ft / 50 perc
Business Coaching / Vezetői Tanácsadás (17 órától): 20.000 Ft / 50 perc

(Amennyiben egy szervezet képviselőjeként több coaching folyamatra szerződnél velem, kérlek keress fel egyeztetés céljából, az egyedi ajánlatot illetően!)

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

A továbbirányítás etikája:

Tanácsadói munkám kezdetétől fontosnak tartom, hogy amennyiben nem tanácsadói, hanem klinikumba tartozó problémáról van szó, és ennek következtében nem tudom vállalni a folyamatot, azt az első alkalom végén jelezzem, és ebben az esetben csupán a teljes óradíj felét szükséges megtéríteni. Ez azt jelenti, hogy NEM a harmadik vagy a negyedik alkalom után foglak továbbküldeni azzal az indokkal, hogy nem tudok többet segíteni, hanem igyekszem a kompetenciahatáraimat az első alkalom során felmérni.

A folyamatosságról:

A tanácsadói munka folyamatban képzelhető el, mely heti rendszerességet (maximum kétheti rendszerességet) jelent, a folyamat ilyen módon tud kibontakozni. (Igény esetén előfordulhat, hogy rendszertelenül vagy időközönként találkozunk, szívesen látok mindkenkit a saját ritmusa, igénye szerint, de attól a munkamódtól természetesen nem várható el ugyanaz az eredmény, főleg önismereti kérdéseket illetően... :) )

Lemondás esetén:

A 48 órán belüli lemondási díjat töröltem, helyette a kölcsönös bizalom elvére építenék. Időnként valóban előfordulnak vis maior esetek, és megértem, ha akad olyan helyzet, amikor nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra. De arra kérlek, hogy ha tudod, hogy nem jössz, mielőbb szólj, hiszen technikai keretek is vannak (a lefoglalt termet nem tudom törölni 48 órán belül), illetve a munkaidőm nekem is véges, és az utolsó pillanatban már nem tudom feltölteni a lemondott helyeket. Így arra kérlek, hogy 48 órán belül csak valóban indokolt esetben mondd le a megbeszélt órát, ezzel sokat segítesz nekem.
A le nem mondott óra díját viszont szükséges megtéríteni.